Nyt metodehæfte om arbejdet med tosprogede børn - Granum, Mathias Halgrener (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Et netop udgivet metodehæfte giver redskaber til arbejdet med grupper af børn med flygtninge- eller indvandrerbaggrund. Metodehæftet markerer afslutning på Projekt Skoleparathed, som er finansieret af Integrationsministeriet samt Århus kommune. Musikterapeut og projektleder, Mathias Halgrener Granum, fortæller.