Dokumentation og forskning januar 2012-august 2012 - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Dokumentation og forskning i musikterapi januar-august 2012; Kandidatspecialer i musikterapi 2012