"Hvis mine ord kunne høres": - en personlig rejse bragte et tværfagligt team til USA - Setterberg, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Janni er en ung kvinde på 22 år med diagnosen Cerebral Parese i svær grad. Hun har multible funktionsnedsættelser. De eneste muskler, Janni selv kan styre i sin krop, er øjnene og – efter at hun i 2010 fik indopereret en baklofenpumpe1 – den venstre arm, dog med meget begrænset funktion. Hun kan bruge armen til at styre joystikket på sin elstol og selv køre over korte afstande. I august 2012 deltog Janni, sammen med sit tværfaglige team, som oplægsholder i to præsentationer på den internationale ISAAC Konference 2012 i Pittsburgh i USA