Motivering for tildeling af Spar Nord Forskningspris 2013 - Rasmussen, Tove Arendt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Musikterapeut, ph.d. og adjunkt ved musikterapiuddannelsen, Stine Lindahl Jacobsen, tildeles Spar Nord Fondens Forskningspris for sin afhandling ”Music therapy assesment and development of parental competences in families where children have experienced emotional neglect”. Tove A. Rasmussen, Lektor MSK, begrunder valget af Stine til den flotte pris.