Ingen hokuspokus i musikterapien - Schelde, Birte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
At have musikterapi er et redskab, som går i tråd med pædagogiske handleplaner, medicin og gerontopsykiatrisk indsats. Det er ikke noget, man tager frem til særlige lejligheder, men et redskab i bestræbelserne på at have et godt liv, når man er dement.