Et skarpere perspektiv på familiedynamik - Self, Mark (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Spørgsmål: Hvordan bidrog musikterapien på familieinstitutionen i Aalborg Kommune? Hvilken forskel gjorde musikterapien for både familierne og personalet? Hvilken konsekvens ville det have, hvis musikterapien ikke var tilgængelig hos jer?