CEDOMUS - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Velkommen til Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS), der åbnede i forbindelse med musikterapiuddannelsens 30 års jubilæum d. 28. september 2012. Der er to mål med centret. For det første at formidle dansksproget viden om musikterapi til diverse fagpersoner, institutioner, klienter, pårørende, kommunale sagsbehandlere, politikere og journalister. For det andet at skabe en platform for samarbejds og forskningsprojekter mellem eksterne parter og musikterapimiljøet på Aalborg Universitet.