Musikterapiuddannelsens 30-års jubilæum - Faaborg Jacobsen, Astrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Den 28. september 2012 inviterede Musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet til 30 års jubilæum. Nuværende og tidligere studerende, medarbejdere og NGO’er var inviteret til en eftermiddag med spændende oplæg om de 30 år der er gået og ikke mindst status og udvikling på uddannelsen. Rigtig mange havde takket ja – og vi blev mødt med smuk musik og et flot jubilæumsskrift, hvor ledere af, kollegaer til og klienter hos nogle af landets musikterapeuter beskrev deres erfaringer med musikterapeutisk behandling.