Min arbejdsdag - Kuhrt, Immanuel (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Det er mandag morgen, og skolen har sin ugentlige fælles morgensamling. Jeg er ved at skifte job, så dagen starter med, at en lærerkollega skal lære at opstille og betjene vores PAlydanlæg. Dagens samling slutter med dans/leg, og min kollega har sammensat repertoiret, så jeg er i dag akkompagnatør. Det er rart at have en kollega at gøre det med, så vi på skift kan tage styringen og inspireres af hinandens forskellige tilgange. Efter morgensamlingen skal jeg i dag arbejde med fem elever fra skolens Mspor, hvor M står for multihandicappede.