Forord - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2012)
Sæt dig godt til rette, måske med en kop varmt i hånden, og gå på opdagelse i en udgave af Tidsskriftet Dansk Musikterapi, som også denne gang er spækket med informationsrige artikler afspejlende musikterapiens mangfoldighed fra praksis til forskning.