Min arbejdsdag - Koch-Mikkelsen , Anne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Lyden fra djemberne og sange på Swahili udfolder sine toner. Vi ser på hinanden smiler lidt mens musikken forsætter. Vi mødes i musikken og gennem rytmerne, gennem pulsen, og gennem sangen er vi på bølgelængde. Sådan var startskuddet til et forløb med en ny beboer på Sødisbakke. Musikterapeut Anne Koch-Mikkelsen beskriver en arbejdsdag.