Dokumentation og forskning: Januar 2013 - August 2013 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2013)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver et indblik i den aktuelle forskning indenfor musikterapi.