Jagten på de non-specifikke faktorer i psykoterapi med børn - Mumm, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Jagten på de non-specifikke faktorer i psykoterapi med børn. Susan Hart og Marianne Bentzen. Hans Reitzels Forlag, København 2013. Sider: 272. Pris: 325 kr. Bogen baserer sig på to konferencedage i København i 2012, hvor forfatterne havde sat fire terapeuter stævne, som er kendt for deres arbejde med børn: Peter Levine (Somatic Experience), Jukka Mäkelä (Theraplay), Haldor Øvreide (udviklingsstøttende samtaler med børn og forældre) og Eia Asen (flerfamilie- og mentaliseringsbaseret terapi). Omdrejningspunktet var, hvad der virker for hvem i terapi, hvad der skaber forandring – sat i relation til forskellige psykiske organiseringsniveauer, regulerings- og samspilsmønstre samt terapeutiske metoder.