15 år med klinikfællesskab i privat praksis: Pulseren og en trampende fod - Rye Bertelsen, Lars; "musikterapeuterne" (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
I anledning af 15 års klinikjubilæet ønsker ”musikterapeuterne” i Aalborg og Nyborg at videregive erfaringer fra fælles selvstændig praksis til inspiration for andre...