Nyt Landsklubnavn: DANSK MUSiKTERAPEUT-FORENING - Daasbjerg, Gitte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Tilbage i september 2012 fik bestyrelsen for MusikTerapeuternes Landsklub (MTL) en henvendelse fra daværende medlem Sif Sveinsdóttir, hvori hun foreslog at MTL ændrede det daværende navn til Dansk Musikterapeutforening. Allerede 15 år tidligere i forbindelse med ændringen af landsklubbens navn til MusikTerapeuternes Landsklub havde Synnøve Friis haft de samme overvejelser og argumenter, nemlig at betegnelsen klub klinger af en organisation for medlemmer med samme fritidsinteresse, hvorimod betegnelsen forening giver et mere seriøst og erhvervsrettet indtryk af vores organisation.