PROMUSA : et nyt skud på stammen - i København - Lindvang, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2014)
Som mange læsere nok har hørt om, så har musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet fået et nyt skud på stammen: i 2012 startede vi en 2-årig efter/videreuddannelse på universitetets campus i Københavns Sydhavn. Her kan man nu studere en række håndplukkede fag fra vores musikterapibachelor, forudsat at man i forvejen har, hvad der svarer til en bachelor inden for et relevant fagområde, og at man kan bestå en optagelsesprøve svarende til den prøve, vi har i Aalborg. Men hvorfor har vi gjort det, og hvad kan det have af betydning for de mennesker som gennemfører uddannelsen og for vores fag?