Smerter hos børn: - indsigt, mestring, lindring - Irgens-Møller, Ingrid (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
’Smerter hos børn – indsigt, mestring, lindring’ er den første bog i Danmark, der omhandler børns oplevelse af smerte. Den beskriver i letlæselig form de nyeste teorier om smerte, og er samtidig en brugsbog for forældre, men også for sundhedsfaglige professionelle, behandlere, lærere og pædagoger. Det er en vigtig bog for alle os, der arbejder med børn, som lever med kroniske smerter og oplever smertefulde medicinske procedurer eller er påvirket af tidligere smertefulde traumer. Teorierne og strategierne i bogen er dog også relevante for musikterapeuter, der arbejder med voksne med kroniske sygdomme, traumer eller handicap. Musikterapeut og cand.mag i musikvidenskab, Ingrid Irgens-Møller, anmelder. Maiken Bjerg & Charlotte Jensen (2014). Smerter hos børn – indsigt, mestring, lindring. Frederiksberg: Frydenlund. Sider: 349. Pris: 299 kr.