Relationer på tværs: Møder mellem børn og demensramte ældre - Holland-Thorhauge, Pernille (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Med denne nye bog videregiver Lise Høy Laursen erfaringer og indsamlet viden om det at skabe musikrelaterede aktiviteter på tværs af generationer. Fokus er det mellemmenneskelige møde – og mødets udviklingsmuligheder – mellem demensramte ældre og børnehavebørn med musikken og legen som arbejdsredskab. Musikterapeut Pernille Holland-Thorhauge anmelder. Lise Høy Laursen (2014). Relationer på tværs – Møder mellem børnehavebørn og demensramte ældre. Frederiksberg C, Unitas Forlag. Sider: 76. Pris: 129 kr.