Dokumentation og forskning: August 2014 - Januar 2015 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver indblik i det seneste nyheder fra forskerskolen i musikterapi og peger på nye forskningsstudier indenfor, eller af interesse for, musikterapifaget.