Ny hjemmeside for Dansk Musikterapeutforening - Nielsen, Ann-Maria Holde; Ladegaard, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Stine Lindahl Jakobsen og Ann-Maria Holde Nielsen fra Dansk Musikterapeutforenings bestyrelse står bag oprettelsen af foreningens nye hjemmeside. Ann-Maria, webmaster, præsenterer her hjemmesiden og nogle af tankerne bag, hvilket følges op af en anmeldelse skrevet af Ulla Ladegaard, som er menigt medlem af foreningen.