Dokumentation og forskning: Januar 2015 - August 2015 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i den nyeste danske og internationale forskning.