Tidsskriftet Dansk Musikterapi: - læserundersøgelse, maj 2015 - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
I maj 2015 udsendte redaktionen for Tidsskriftet Dansk Musikterapi (TDM) i samarbejde med Stine Lindahl Jacobsen fra bestyrelsen for Dansk Musikterapeutforening et elektronisk spørgeskema pr. mail til foreningens 136 medlemmer. Derudover er der sendt et brev til tidsskriftets øvrige 61 abonnenter. Lektor, ph.d. og redaktionsmedlem, Ulla Holck, beskriver resultaterne af den store spørgeskemaundersøgelse.