Årets underviser : - på Aalborg Universitet 2015 - Bøtker, Julie Ørnholt (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2015)
Musikterapeut og ekstern lektor, Julie Ørnholt Bøtker, tildeles prisen som ’Årets Underviser’ på Aalborg Universitet og giver i den forbindelse et indblik i sin undervisning.