Dokumentation og forskning: August 2015 - Januar 2016 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, giver et indblik i den seneste forskning og udvikling indenfor musikterapifaget.