1st Nordic Music Therapy Student Conference: - nye samklanger blant de nordiske musikkterapistuderende - Dypvik, Oda Bjørke (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Studerende på musikterapiuddannelsen, Oda Bjørke Dybvik, fortæller fra den første konference for musikterapistuderende, der løb af stablen i februar 2016 i Musikkens Hus, Aalborg.