Musikalske fortællinger - Dammeyer, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeut og GIM-terapeut Charlotte Dammeyer fortæller om fejringen af musikterapiuddannelsens indflytning i Musikkens Hus.