Nærværsøvelser med børn: - en ny udgivelse - Hyldgaard, Ulla Lau (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeut Ulla Lau Hyldgaard fortæller om baggrunden for og tilblivelsen af sin bog med sange til børn "der retter fokus indad".