Stor europæisk konference til Aalborg i 2019 - Ridder, Hanne Mette Ochsner; Jacobsen, Stine Lindahl; Kolind, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Professor Hanne Mette Ochsner Ridder, lektor Stine Lindahl Jacobsen og formand for Dansk Musikterapeutforening giver et indblik i de indledende øvelser frem mod den europæiske musikterapikonference, der afvikles i 2019.