Indre billeder fra den 12. europæiske GIM konference 2016 - Messell, Catharina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Musikterapeut og GIM-terapeut Catharina Messell beretter fra konferencen: GIM-konferencen i år blev på smukkeste vis arrangeret og afviklet af vores græske GIMkolleger, som havde valgt at indlogere os alle på et badehotel en halv times kørsel fra Athen. Således blev dette års læring, inspiration og samvær akkompagneret af middelhavets brusen, cikadernes sang, duften af krydderurter og solens nærende varme og lys. Og sikke en rejse der udfoldede sig her; en mangfoldighed af billeder præsenterer sig for mit indre blik og gør mig det ene øjeblik bevæget og blød, det næste øjeblik sprudlende af latter…