En julegave på 11 millioner til musikterapiforskning - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Lillejuleaften 2009 tikkede en mail ind til en bemærkelsesværdig lang liste af musikterapeuter og musikterapiforskere. Den var fra professor Tony Wigram og med overskriften: A VERY BIG CHRISTMAS PRESENT. Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder fortæller om hvordan pengene fordeltes, og hvad der siden kom ud af dem.