Erfaringer med dokumentation af musikterapeutisk praksis i kommunal demensomsorg - Krøier, Julie Kolbe; Jefsen, Anders (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2016)
Denne artikel afdækker centrale erfaringer fra etableringen af faste musikterapitilbud i kommunerne Hillerød og Sønderborg. I begge kommuner er musikterapien blevet et fast tilbud på baggrund af en prøveperiode, og der er blevet skabt en systematisk dokumentationspraksis. Denne er blevet etableret uden mulighed for at læne sig op ad nationale retningslinjer for musikterapeutisk behandling inden for demensområdet. Med denne artikel ønsker forfatterne at viderebringe vore erfaringer vedrørende musikterapidokumentation i kommunal demensomsorg.