The Clinicians Guide to Forensic Music Therapy - Frederiksen, Britta Vinkler (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut og ph.d.studerende Britta Frederiksen anmelder Compton Dickinson & Hakvoorts bog om musikterapi i retpsykiatrien.