I transitt - mellom til og fra: - om musikk og deltagelse i barnevern - Jacobsen, Stine Lindahl (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut, ph.d. og lektor ved musikterapiuddannelsen anmelder Stensæth, Krüger og Fuglestads bog om musik og musikterapi med udsatte børn i Norge.