Relational Music Therapy: - An Intersubjective Perspective - Hannibal, Niels (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut, ph.d. og lektor ved musikterapiuddannelsen, Niels Hannibal anmelder musikterapeut Gro Trondalens seneste bog "Relational Music Therapy".