Tøsne og Forsytia: - noget om livet med Alzheimers - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Professor i musikterapi, Hanne Mette Ochsner Ridder, anmelder Thomas Bredsdorffs bog om det at være pårørende til en person med demens.