Dansk Musikterapeutforening og Dansk Magisterforening: - sådan foregår samarbejdet - Kolind, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Formand for Dansk Musikterapeutforening, Inge Kolind, giver et indblik i bestyrelsens samarbejde med Dansk Magisterforening.