FamilieFOKUS: - et projekt med fokus på familien - Skrudland, Hilde (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
I september 2015 fik Institut for Kommunikation og Handicap (IKH) i samarbejde med Specialområde Børn og Unge (SBU), begge under Region Midt, tildelt satspuljemidler fra Sundhedsstyrelsen. Midlerne blev tildelt med henblik på at teste indsatser til familier med børn og unge med uhelbredelig sydom. I denne artikel beskrives projektet FamilieFOKUS. Først med udgangspunkt i en helhedsbeskrivelse af selve tilbuddet og afsluttende med fokus på det musikterapeutiske bidrag.