Cykelmyggen på tur i musikterapien: - på besøg hos Tidsskriftet Dansk Musikterapis redaktionsmedlemmer - Callesen, Bente Østergaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut Bente Østergaard Callesen beretter fra en cykeltur rundt i det danske land til redaktionsmedlemmernes arbejdspladser. Om faglig diversitet og om at finde sig selv i det musikterapifaglige landskab.