Stafetten - Erland, Karina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Karina Erland giver et indblik i sin hverdag som musikterapeut og aktivitetsarbejder i BOAS Taastrup ved Den Sociale Udviklingsfond (SUF)