Music Therapy with Families: - Therapeutic Approaches and Theoretical Perspectives - Mumm, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Musikterapeut Helle Mumm anmelder Stine Lindahl Jacobsens og Grace Thompsons bog om musikterapi med familier.