De etiske principper i Dansk Musikterapeutforening: - revideret og genoptrykt - Kolind, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
Formand for Dansk Musikterapeutforening, Inge Kolind, beretter om arbejdet med at revidere danske musikterapeuters faglige, etiske retningslinjer.