Musikterapeuters arbejdsområder : - i Danmark anno 2016/2017 - Kolind, Inge (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2017)
I sommeren 2016 blev bestyrelsen for DMTF nysgerrige på, hvor mange musikterapeuter, der egentlig arbejder inden for nogle af de mest etablerede fagområder for musikterapeuter i Danmark. Denne artikel giver et blik ind i den følgende kortlægning af de danske musikterapeuters arbejdsområder.