Music and Public Health: - A Nordic Perspective - Holgersen, Sven-Erik (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Lektor ved DPU, Aarhus Universitet, Sven-Erik Holgersen, giver et grundigt indblik i Lars Ole Bonde & Töres Teorell’s seneste bog.