Music Therapy Assessment: Theory, Research, and Application - Larsen, Anne Rauff (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeut Anne Rauff Larsen anmelder Lindahl, Waldon og Gattinos bog om musikterapiassessment.