National klinisk retningslinje 2019 anbefaler musikterapi ved demens - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Professor Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger for musikterapi.