Tónstofa Valgerðar: - En meget speciel musikskole i Island - Jónsdóttir, Valgerður; Þórsdóttir, Jóna (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeut og skoleleder dr. Valgerður Jónsdóttir fortæller om sit arbejde med at etablere musikterapi- og musikundervisningstilbud for børn og unge med diverse handicaps i Island.