Stafetten - Øibakken Pedersen, Kirsti (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeut Kirsti Øibakken Pedersen fortæller om sin vej med musikken i musikterapi, komposition, improvisation og Guided Imagery and Music.