Kulturbærer på Stensagerskolen - Skou Rydahl, Kirstine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Musikterapeut Kirstine Skou Rydahl fortæller om sit arbejde som ’kulturbærer’ på Stensagerskolen. Om tilbagevendende traditioner som Adventspiralen og Lanternefesten, der skaber både ro og fællesskab for skolens børn og voksne.