Flot gave til musikterapiuddannelsen - Ridder, Hanne Mette Ochsner; Lindahl-Jacobsen, Stine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
I artiklen beskrives historien bag den smukke Hohner harmonika’s overdragelse til først musikterapeut Claus Bang, siden til musikterapiuddannelsen.