Om fjernlån: - Eller hvordan jeg får fat på fagbøger og -artikler, når jeg ikke er tilknyttet et universitet/uddannelsessted? - Brink, Helle (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
Bibliotekar på Aalborg universitetsbibliotek Helle Brink forklarer hvordan man bedst får adgang til sin faglitteratur.